Facadeclick

+32 (0)470 36 48 40
info@facadeclick.be
+31 (0)6 22 85 17 45
info@facadeclick.nl

Voordeelcalculator

Type project :

Timing project :

Ik ben :

Geveloppervlakte excl Ramen/Deuren in m² :

Geveloppervlakte excl Raam/deuroppervlakken in : m² -> Je bespaart minstens 900 EUR !

Geweldig! Door je gevel zelf te bouwen met Facadeclick bespaar je minstens 900 EUR op je project. Dat betekent een besparing van minstens 30 EUR/m². Zelf een gevel metsen of verlijmen vergt bijzonder veel vakmanschap, terwijl het innovatieve Facadeclick geen speciale opleiding vergt en sneller gaat. Door de eenvoud van het systeem kan je altijd rekenen op een strakke voegloze droomgevel met een perfect aansluitende isolatieschil.
Wens je een gedetailleerde berekening die aantoont hoe die besparingen tot stand komen of wens je bijkomende informatie? Laat dan je gegevens na via ons aanvraagformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geveloppervlakte excl Raam/deuroppervlakken in :

Een voegloze CIRCULAIRE droomgevel én een besparing van minstens 4500 EUR!
Door te kiezen voor Facadeclick geniet de bouwheer niet alleen van een fikse besparing van 4500 EUR (of minstens 30 EUR/m²) maar als architect kan je de bouwheer een perfecte droomgevel garanderen. Met een voegbreedte van 3 mm kan je terecht spreken van een voegloze gevel. Het gepatenteerde systeem staat bovendien garant voor een foutloze uitvoering.
Wens je een gedetailleerde berekening die aantoont hoe de besparingen tot stand komen of wens je bijkomende informatie? Laat dan je gegevens na via ons aanvraagformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geveloppervlakte excl Raam/deuroppervlakken in :

Een verlaging van de kostprijs met minstens 4500 EUR!
Door als aannemer te kiezen voor Facadeclick kan je op de kostprijs voor het bouwen van je muur in traditionele gevelsteen minstens 4500 EUR besparen (of minstens 30 EUR/m²). Die besparing is het gevolg van de eenvoud van Facadeclick: je bouwt sneller dan wanneer je gevelstenen metselt of verlijmt. In tijden van dalende winstmarges en toenemende concurrentie geeft Facadeclick je een uitstekende uitgangspositie om je projecten efficiënter en winstgevender af te werken. Het gepatenteerde systeem staat bovendien garant voor een foutloze uitvoering.
Wens je een gedetailleerde berekening die aantoont hoe de kostenbesparingen tot stand komen of wens je bijkomende informatie? Laat dan je gegevens na via ons aanvraagformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.